Bij Magische Kinderfeestje bieden we verschillende betaalmethodes aan, zodat je gemakkelijk en veilig kunt betalen voor onze producten en diensten. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalmethodes en hoe ze werken:

De betaalmethodes die wij aanbieden zijn:

iDEAL betaalmethode:

ideal betaalmethode magische kinderfeestjes

Met iDEAL kun je veilig en snel betalen via je eigen bank. Je hoeft alleen maar te selecteren welke bank je gebruikt en vervolgens de betaling te bevestigen via de vertrouwde omgeving van je bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij ontvangen een melding dat de betaling is voltooid.

Overboeking:

Bij deze betaalmethode maak je het bedrag zelf over naar onze bankrekening. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de betalingsinstructies en ons bankrekeningnummer.

Let op: Meestal staat het bedrag ook nog dezelfde dag op onze rekening maar het kan soms ookenkele dagen duren voordat de betaling is verwerkt. Zeker met betalingen vanuit andere landen dan Nederland.

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen koppelen wij deze aan uw bestelling en krijgt u toegang tot de gekochte bestanden.

PayPal betaalmethode:

paypal betaalmethodes magische kinderfeestjeMet PayPal kun je wereldwijd betalen met je PayPal-account. Hierbij kun je ervoor kiezen om direct met je PayPal-saldo te betalen, of om een creditcard of bankrekening aan je PayPal-account te koppelen. Bij het gebruik van PayPal brengen wij een extra toeslag van 3% in rekening.

Bancontact betaalmethode:

bancontact icon magische kinderfeestjesBancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Je kunt veilig en snel betalen via je eigen bank. Kies simpelweg voor Bancontact tijdens het afrekenen en volg de stappen op het scherm.

Belfius Direct Net betaalmethode:

betalen via belfius magische kinderfeestjesBelfius Direct Net is een Belgische betaalmethode waarbij je via de vertrouwde online bankomgeving van Belfius kunt betalen. Je selecteert Belfius als betaalmethode en volgt de stappen op het scherm.

KBC/CBC Payment Button betaalmethode:

kbc icon magische kinderfeestjesDe KBC/CBC Payment Button is een Belgische betaalmethode waarbij je via de vertrouwde online bankomgeving van KBC of CBC kunt betalen. Je selecteert KBC/CBC als betaalmethode en volgt de stappen op het scherm.