Wie zijn wij

foto ons gezin magische kinderfeestjes

Wij  zijn Rudy en Aline  trotse ouders van twee prachtige zonen.

Elk jaar keken we ernaar uit om het perfecte verjaardagsfeestje voor onze kinderen te organiseren. We begrepen al snel dat andere ouders dezelfde wens hadden: een onvergetelijk en magisch feestje voor je kinderen creëren, maar vaak ontbreekt de tijd, creativiteit of energie om dit te realiseren.

Daarom besloten we onze ervaringen en ideeën te bundelen om andere ouders te helpen bij het organiseren van geweldige kinderfeestjes.

Zo ontstond het idee van Magische Kinderfeestjes: een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van complete draaiboeken voor kinderfeestjes, waarmee ouders eenvoudig en stressvrij een fantastisch feest kunnen organiseren.

We begonnen met het ontwikkelen van draaiboeken voor onze favoriete thema’s en breidden ons aanbod al snel uit met een brede waaier aan avonturen voor kinderen van verschillende leeftijden en interesses.

Met onze passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en oog voor detail, groeide Magische Kinderfeestjes al snel uit tot een geliefd en betrouwbaar merk onder ouders. We zijn er trots op dat we een helpende hand kunnen bieden aan drukke ouders die een magisch en onvergetelijk feestje voor hun kinderen willen organiseren, zonder de stress en het gedoe dat hier vaak mee gepaard gaat.

Bij Magische Kinderfeestjes staat het kind altijd centraal. Wij geloven dat elk kind een speciaal en uniek feest verdient dat aansluit bij hun interesses en persoonlijkheid. Daarom zijn alle draaiboeken zorgvuldig ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen, hun nieuwsgierigheid te stimuleren en hen urenlang te vermaken.

We blijven ons aanbod voortdurend uitbreiden en vernieuwen om ouders de nieuwste en meest opwindende thema’s en ideeën voor kinderfeestjes te bieden. We zijn dankbaar voor de kans om onze passie voor het creëren van magische momenten met andere gezinnen te mogen delen en kijken ernaar uit om nog veel meer kinderfeestjes onvergetelijk te maken.